Macheo heeft in 2021 grote stappen gemaakt om nóg beter en nóg meer kinderen te kunnen helpen. Uit alle cijfers en monitoring blijkt: onze brede, holistische aanpak werkt echt. Ruim 25.000 kinderen hebben dankzij de onvermoeibare inzet van alle medewerkers en donoren van Macheo vooruitgang geboekt. Ondanks alle zorgen en problemen die we dagelijks het hoofd moeten bieden. We gaan volle kracht vooruit om onze manier van werken nog effectiever en persoonlijker te maken. Nieuwsgierig geworden naar wat onze resultaten en plannen zijn?

Lees het hier: jaarverslag 2021

Sluit je nu bij ons aan!

Goed werk moet goed gedaan worden! Oók enthousiast geworden over de manier waarop wij werken? Doe met ons mee! Samen kunnen we nog veel méér bereiken.

Meer informatie Doneer nu

Pin It on Pinterest

Share This