Macheo kan laten zien dat het geld daadwerkelijk terecht komt bij de kinderen die het nodig hebben. De organisatie en de verslaglegging zijn transparant: daarom mogen wij ook het CBF-keurmerk dragen. Dat betekent dat Macheo moet voldoen aan onafhankelijk opgestelde, zeer strenge normen. Onafhankelijke accountants beoordelen de jaarrekening. Een onafhankelijk bestuur in Kenia en in Nederland ziet erop toe dat er efficiënt wordt gewerkt.

Macheo zet slechts vrijwilligers in wanneer ze 25 jaar of ouder zijn. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. Het meeste werk van Macheo wordt door Keniaans personeel gedaan. Vrijwilligers  werken nooit direct met kinderen, maar helpen bij het opzetten en/of uitvoeren van projecten. We vragen aan vrijwilligers uitdrukkelijk geen financiële vergoeding om ons te komen helpen. Een screening en interview vindt altijd plaats in Nederland, vóórdat de afspraken definitief worden.

Sluit je nu bij ons aan!

Goed werk moet goed gedaan worden! Oók enthousiast geworden over de manier waarop wij werken? Doe met ons mee! Samen kunnen we nog veel méér bereiken.

Meer informatie Doneer nu

Pin It on Pinterest

Share This