Uw donatie maakt een beter leven mogelijk voor Keniaanse kinderen die een kansrijker bestaan verdienen!

Eenmalige donatie: dat kan via onderstaand formulier.

Bedrag

Kiest u liever voor een vaste periodieke gift?

Maak via uw eigen bank een vaste overboeking per maand, kwartaal of jaar aan voor bankrekening NL80 ABNA 0413 2325 06 t.n.v. Stichting Macheo Nederland. Periodieke giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Voor het regelen van een periodieke schenking is tegenwoordig geen notaris meer nodig. Het enige dat je hoeft te doen is een periodieke schenkingsovereenkomst te ondertekenen. Heeft u hierbij hulp nodig, wilt u hier meer van weten? Stuur een mail naar info@macheo.nl

Of:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/programmas_en_formulieren/overeenkomst_periodieke_giften

Met deze rekenhulp bereken je wat jouw voordeel is van
schenken met een periodieke schenkingsovereenkomst.

Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl aftrekposten en kortingen. Het RSIN (Anbi) nummer van Macheo is 813577834

Macheo opnemen in uw testament is ook een mogelijkheid.

U kunt onze organisatie nog op een heel bijzondere manier helpen: door Macheo op te nemen in uw testament. Via uw testament bepaalt u zélf wat er met uw bezit gebeurt wanneer u er niet meer bent. Een mooie gedachte toch, dat u iets nalaat waarmee kinderen een betere toekomst kunnen opbouwen?

Aan u de keuze: legaat of erfstelling

Een testament maakt u bij de notaris van uw keuze. U kunt een testament op elk moment weer veranderen of herroepen. U kunt kiezen tussen een erfstelling en een legaat.

U kunt Macheo opnemen in uw testament als (mede-)erfgenaam. Macheo ontvangt dan (een percentage van) uw nalatenschap. U beslist zelf van tevoren welk percentage dat dan is.

Met een legaat bepaalt u welk geldbedrag of goederen (bijvoorbeeld een huis, een stuk grond of een aandelenportefeuille) u nalaat aan Macheo.

Macheo is blij met elke donatie, groot of klein. U kunt er van verzekerd zijn dat wij ervoor zorgen dat wij uw nalatenschap zullen besteden aan kinderen die uw hulp het hardst nodig hebben. Over uw gift hoeft Macheo geen belasting te betalen omdat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zijn. Dat betekent dat wij een door de belasting goedgekeurd goed doel zijn.

Pin It on Pinterest

Share This