In onze nieuwsbrief van september, een extra lange special, kunt u alles lezen over over cash transfer. Dit simpele ‘geld geven zonder voorwaarden’ blijkt in crisistijden zoals deze een prachtige en effectieve manier om kinderen te kunnen blijven helpen. Het weekbedrag wordt gewetensvol door de ouders of verzorgers besteed. Meestal aan voedsel, of andere dringende zaken, zodat gezinnen niet nog dieper wegzakken in armoede.

In de nieuwsbrief leggen we uit hoe Macheo met dit systeem werkt, waaraan het geld besteed wordt en wat de gedachte achter deze cash transfers is. U leest het hier:https://www.macheo.nl/wpd/wp-content/uploads/2020/10/Macheo-nieuwsbrief-special-cash-transfers-september-2020.pdf

Sluit je nu bij ons aan!

Goed werk moet goed gedaan worden! Oók enthousiast geworden over de manier waarop wij werken? Doe met ons mee! Samen kunnen we nog veel méér bereiken.

Meer informatie Doneer nu

Pin It on Pinterest

Share This