In een notendop

John hoorde in 2006 bij de eerste groep kinderen die tijdelijk onderdak vond in het kinderhuis. Hij kreeg hulp bij traumaverwerking en werkt nu zelf voor Macheo.

Het hele verhaal

John, nu 23, was nog maar een klein ventje toen zijn moeder stierf. Niemand zorgde voor hem en zijn drie broertjes en zusjes, ze leefden op straat.

Ze woonden bijna een jaar bij een oom, die hen verwaarloosde en mishandelde. Een vriendin van de familie trok zich het lot van de kinderen aan, maar zij had geen werk en dus geen geld om voor ze te zorgen. Ze begon drugs te verkopen. Het ging bijzonder slecht met de kinderen en John liep weg, terug naar het straatleven, vol gevaar en criminaliteit. Hij kwam zelfs in de gevangenis terecht. Als een van de eerste dertien kinderen kon hij in 2006 worden opgenomen in het kinderhuis van Macheo. Ondervoed, getraumatiseerd, ongeschoold. Macheo zorgde ervoor dat John naar het ziekenhuis kon voor een behandeling, gaf hem gezond voedsel en hielp hem met het verwerken van zijn trauma’s. John ging naar een goede school en is nu zelf sociaal werker bij Macheo!

Sluit je nu bij ons aan!

Goed werk moet goed gedaan worden! Oók enthousiast geworden over de manier waarop wij werken? Doe met ons mee! Samen kunnen we nog veel méér bereiken.

Meer informatie Doneer nu

Pin It on Pinterest

Share This