In een notendop

Catherine kreeg mentale en praktische bijstand: zij en haar kinderen liepen gevaar. Macheo onderhandelde over de ziekenhuisrekeningen.

Het hele verhaal

Sinds Catherine in contact kwam met Sarah, psychologisch medewerkster van Macheo, is haar leven drastisch ten goede gekeerd. Ze was zwaar depressief, sloot zich op in huis en dacht er zelfs over om zichzelf en haar kinderen van het leven te beroven. Haar situatie en die van haar kinderen was uitzichtloos: Catherine stond er alleen voor, zonder inkomen, zonder man en familie. De ziekenhuisrekeningen waren enorm opgelopen. Haar jongste kindje was veel te vroeg geboren en had langdurige zorg nodig in het ziekenhuis. Catherine moest bij haar kindje blijven tot dat genoeg was aangekomen om mee naar huis te mogen. Macheo hielp haar met psychische steun en regelde dat het ziekenhuis de rekeningen kwijtschold. Catherine heeft geleerd weer in zichzelf te geloven, en kan nu weer goed voor haar kinderen zorgen.

Sluit je nu bij ons aan!

Goed werk moet goed gedaan worden! Oók enthousiast geworden over de manier waarop wij werken? Doe met ons mee! Samen kunnen we nog veel méér bereiken.

Meer informatie Doneer nu

Pin It on Pinterest

Share This