Lieve vrienden en familie,

Even een persoonlijk noot van mij.

Zoals velen van jullie weten ben ik afgelopen jaar voor de tweede keer naar Kenia geweest, naar de NGO Macheo Children’s Organisation, om daar samen met mijn maatje Eveline Horbach aan het werk te gaan.

In Kenia staat het ervarings gerichte leren en de toegepaste psychologie wat wij hier goed kennen van training en coaching, nog in de kinderschoenen.

Ik speelde al langer met het idee dat het me gaaf lijkt iets voor anderen te doen met je eigen kennis en expertise, en zo hebben wij dit nu ook kunnen doen voor het management en leiderschap van Macheo.

Wij hebben Macheo leren kennen als een integere en bevlogen organisatie.

Elke dag zet een groot team van betrokken mensen zich in voor de kinderen in de regio, die te maken hebben met huiselijk geweld, armoede, ziekte.

Ze hebben een integrale aanpak ontwikkeld, waarbij na een melding niet alleen naar het kind wordt gekeken maar naar het systeem waarin het kind zich bevindt. Door het systeem te ondersteunen en te versterken, bieden ze een hoopvolle toekomst voor het kind.

Ze houden de data bij, zijn resultaatgericht. Moeilijke beslissingen moeten er dus elke week genomen worden, het geld kan maar een keer worden uitgegeven.

Ik word 50 en maak van de gelegenheid gebruik deze top organisatie onder jullie aandacht te brengen. Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen dat elke cent hier goed besteed is.

Zelf zijn Eveline en ik vaak geraakt door de te vondeling gelegde babies die in Macheo opgevangen worden. Hier wordt hard gewerkt aan het traceren van familieleden, uiteraard heeft Macheo ook een heel grote verantwoordelijkheid om goed voor deze babies te zorgen terwijl ze bij hen zijn. Na gemiddeld zes maanden worden de babies geplaatst (in nauwe samenewerking met de Keniaanse overheid) bij Keniaanse adoptie-ouders of terug bij biologische familieleden. Jullie donaties zullen gebruikt worden om deze babies op te vangen in Macheo’s baby huis.

En wil je maandelijks donateur worden, dat kan natuurlijk ook.

Ga dan naar Doneren – Macheo

Dit is er tot nu toe al opgehaald:

€ 1.300,00

Doe ook mee!
Totaal


Sluit je nu bij ons aan!

Goed werk moet goed gedaan worden! Oók enthousiast geworden over de manier waarop wij werken? Doe met ons mee! Samen kunnen we nog veel méér bereiken.

Meer informatie Doneer nu

Pin It on Pinterest

Share This