Hoera: het CBF-keurmerk is toegekend. Daar zijn we erg trots op. Het CBF-keurmerk is niet zomaar een etiketje, maar het bewijs dat Macheo een erkend en betrouwbaar goed doel is waaraan u uw donatie met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Wat betekent dit en wat hebben we eraan?

Het keurmerk is een teken voor alle donoren, groot en klein, dat Macheo op een verantwoorde en transparante manier werkt. Want dit is op een gedegen manier en via strenge normen getoetst door de onafhankelijk toezichthouder voor goede doelen, het Centraal Bureau Fondsenwerving. Het CBF vindt Macheo een organisatie die daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld. De organisaties met CBF-keurmerk besteden donaties op een verantwoorde manier, laten zich onafhankelijk controleren en leggen verantwoording af over wat ze met uw euro’s doen. De Commissie Normstelling, een onafhankelijke en onpartijdige commissie, stelt de normen op waaraan een organisatie moet voldoen. Deze commissie bestaat uit zeven leden van maatschappelijke groeperingen die de belangen van donateurs en de goededoelensector behartigen.

Sluit je nu bij ons aan!

Goed werk moet goed gedaan worden! Oók enthousiast geworden over de manier waarop wij werken? Doe met ons mee! Samen kunnen we nog veel méér bereiken.

Meer informatie Doneer nu

Pin It on Pinterest

Share This