Donderdag 14 november, een mooie dag voor Macheo! 24 kinderen zijn vanuit Macheo Children’s Home teruggegaan naar hun families. De kinderen hebben een tijdlang in het opvanghuis gewoond.

Tijdens de opvang in het kinderhuis is hard gewerkt om het mogelijk te maken dat de kinderen veilig terug kunnen naar hun familie. Dat is de beste plek om goed en gezond op te kunnen groeien. Macheo zet vol in op reïntegratie van kinderen die tijdelijk in het opvanghuis terecht kunnen en daarna hun plek in hun familie weer innemen. Sociaal werkers van Macheo blijven na terugkeer naar huis de ontwikkelingen rondom de kinderen volgen. Waar nodig bieden ze hulp. Ook de broertjes en zusjes van het kind worden in deze hulp meegenomen.

Sluit je nu bij ons aan!

Goed werk moet goed gedaan worden! Oók enthousiast geworden over de manier waarop wij werken? Doe met ons mee! Samen kunnen we nog veel méér bereiken.

Meer informatie Doneer nu

Pin It on Pinterest

Share This